joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDâmbovița: Aerul irespirabil scoate localnicii unei comune în stradă

Dâmbovița: Aerul irespirabil scoate localnicii unei comune în stradă

-

 

Deputatul USR Dâmbovița, Dumitru Lupescu , a solicitat organizarea unei dezbateri publice la care să participe și autoritățile de mediu , tema fiind cea legată de poluarea fabricii de mațe care funcționează în cadrul Parcului Industrial Priboiu.

Deputatul Dumitru Lupescu a decis să transmită adrese către autoritățile de mediu din județ și de la București după ce locuitorii comunei Brănești au ieșit în stradă în semn de nemulțumire față de poluarea provenită de la fabrică de mățe, oamenii reclamând că de multe ori aerul este irespirabil. Protestul localnicilor nu a avut efectele pe care ei și le-au dorit, însă un deputat de Dâmbovița, Dumitru Lupescu (USR) a solicitat autorităților de mediu și celor județene să organizeze o dezbatere publică într-o zi, în perioada 26- 30 august sau 2-6 septembrie. Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița i-a transmis o adresa deputatului, în care i-a răspuns că societatea își desfășoară activitatea în condiții legale, cu respectarea normelor de protecție a mediului, în anul 2019 nefiind înregistrate depășiri ale valorii noxelor admisibile. Dacă autoritățile statului spun că activitatea societății respectă normele de mediu, locuitorii comunei care au ieșit în stradă sunt exasperați de mirosurile care fac aerul irespirabil.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...