Antrenorul lui Manchester United laudă Liverpool

fotbal
Foto: Fifa.com

Ralf Rangnick, antrenorul echipei de fotbal Manchester United, a recunoscut superioritatea lui FC Liverpool în meciul disputat marţi seară în Premier League şi câştigat fără drept de apel de „cormorani” (scor 4-0).

„Este jenant, este dezamăgitor şi poate chiar umilitor. Trebuie să acceptăm că Liverpool este cu şase ani înaintea noastră, în acest moment. Atunci când a venit Juergen Klopp, ei nu au ridicat doar clubul, ci şi echipa şi oraşul la un nivel nou. Este ceea ce trebuie să se întâmple şi cu noi, în următoarele ferestre de transferuri”, a declarat Rangnick la finalul meciului de pe stadionul Anfield.

„Cu siguranţă va fi o reconstrucţie, a devenit evident pentru mine în cursul ultimelor trei sau patru săptămâni. Pentru noi, ca antrenori, este extrem de jenant să stăm aici şi să avem o conferinţă de presă ca aceasta. Trebuie doar să recunoaştem că ei sunt mai buni decât noi”, a adăugat tehnicianul german.

13 titluri de campioană a Angliei

Liverpool, care reuşise să o învingă cu 5-0 pe United chiar pe Old Trafford, în meciul tur disputat în luna octombrie, este lider al clasamentului, cu un avans de două puncte faţă de Manchester City.

Manchester United a dominat fotbalul englez între 1992 şi 2013, perioadă în care a cucerit 13 titluri de campioană a Angliei.

Însă, după retragerea legendarului manager Alex Ferguson, gruparea de pe Old Trafford a intrat pe o pantă descendentă din punct de vedere sportiv, rămânând în urma rivalelor Manchester City şi Liverpool, aflate în prezent în luptă pentru titlu de campioană în Premier League.

Elevii lui Ralf Rangnick ocupă locul al şaselea în campionatul englez şi speră în continuare să obţină calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor pe final de sezon.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.