duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăRomânia în vacanțăRăzboiul din Coaliţie, la cote maxime: Ordinul a fost doar un pretext!

Războiul din Coaliţie, la cote maxime: Ordinul a fost doar un pretext!

-

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a declarat vineri, într-o conferință de presă, că ordinul privind noile criterii de carantinare a fost „un pretext” pentru demiterea sa și a Andreei Moldovan.

„Pretextul demiterii din cauza publicării acelui ordin este fals. M-aș referi la afirmația dlui premier de ieri, cum că pentru semnarea acelui ordin ar fi trebuit un aviz CNSU. Acest lucru este fals, această afirmație este falsă. Nu era nevoie de aviz CNSU. Doamna doctor Moldovan a explicat procesul. A fost două zile de dezbateri, două zile în care toată lumea care trebuia să fie implicată a fost implicată, au fost decizii. Există un protocol, este secretizat, îl puteți solicita”, a spus Vlad Voiculescu, adăugând că „nu e nimic nou, nimic dramatic” în acel ordin.

Negocierile

„Problemele țării nu se rezolvă politic, ci bazându-ne pe date reale și pe adevăr. Ordinul vorbește exact despre asta – date, adevăr. Există un comitet al cărui președinte este Raed Arafat. Dacă cineva trebuie să informeze, acesta trebuia să fie președintele acestui comitet. Am vorbit în repetate rânduri despre necesitatea acelui ordin: despre numărul de paturi ATI, despre posibilitatea carantinării unei regiuni, nu doar a unei localități. Nimic altceva nu e în acel ordin”, a mai completat Voiculescu.

Andreea Moldovan a spus, de asemenea, cu privire la ordinul controversat că discutarea noilor criterii s-a făcut la sediul ministerului, pe parcursul a două zile, reunind reprezentanți ai ISP, DSU, iar din partea ministerului un grup de epidemiologi.

CITEŞTE ŞI: Voiculescu, acuzaţii BOMBĂ la PNL: Dacă deranjezi, vine sistemul peste tine!

„Forma finală a fost agreată de toată lumea, nu am lucrat de capul meu”, a spus fostul secretar de stat în MS.

Acuzaţii

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a explicat că va continua să sprijine reforma din Sănătate n ciuda demiterii de la minister explicând că nu a intrat în politică pentru funcții politice.

„Am fost singurul care și-a dorit această funcție doar pentru că am vrut să rezolv aceste lucruri.

Este o decizie a Aliantei. Ea s-a exprimat foarte clar in raport de sustinerea fata de actualul premier. E o chestiune de valori. Cand dai forța și încrederea cuiva nu te aștepți ca acel cineva sa folosească forța și încrederea in afara cadrului de valori deja acceptate.

Ca sa fie foarte clar. Am intrat în politică pentru a face o diferență. Nu pentru o funcție sau alta. Cu siguranță voi pune umărul mai departe alături de cei ce împărtășesc valorile menționate, profesionalism, adevăr…”, a explicat Vlad Voiculescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...