Elena Udrea a RĂBUFNIT după ce Băsescu a fost declarat turnător: Îi lingeţi şi îi faceţi eroi pe toţi laşii şi toate scursurile!

Elena Udrea, fost ministru şi consilier al lui Traian Băsescu, a criticat reacţiile apărute ca urmare a deciziei definitive a ÎCCJ privind colaborarea fostului preşedinte cu Securitatea.

Udrea a susţinut că sentinţa instanţei supreme nu schimbă „performanţele sau erorile făcute de Traian Băsescu”.

CITEŞTE ŞI: Traian Băsescu riscă puşcăria! Ce drepturi pierde

„Deci ÎCCJ a decis definitiv că fostul Preşedinte al României, Traian Băsescu, a colaborat, în accepţiunea legii existente azi, cu Securitatea! La fel de bine, cei trei judecători puteau spune că nu, soarta noastră şi a ţării, ar fi fost aceeaşi, nimic nu s-ar fi schimbat. Şi nici Puţin, nici Biden, nici Rusia, America sau UE nu ar fi schimbat nimic din ceea ce ei fac şi ne influenţează viaţă azi în România şi in lume. Schimbă decizia Înaltei Curţi cu ceva performanţele sau erorile făcute de Traian Băsescu că Preşedinte, Primar sau ministru? NU”, a susţinut Elena Udrea pe Facebook. Fostul ministru a explicat că votul său nu s-ar fi schimbat, chiar dacă această hotărâre ar fi apărut înainte de alegerile din 2004.

Nu şi-ar fi schimbat votul

Fostul ministru a explicat că votul său nu s-ar fi schimbat, chiar dacă această hotărâre ar fi apărut înainte de alegerile din 2004.

ÎCCJ a respins recursul făcut de Traian Băsescu la decizia Curţii de Apel din 2019, care arată că fostul preşedinte a colaborat cu Securitatea.

Mesajul integral

Deci ICCJ a decis definitiv ca fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a colaborat, in acceptiunea legii existente azi, cu Securitatea! La fel de bine, cei trei judecatori puteau spune ca nu, soarta noastra si a tarii, ar fi fost aceeasi, nimic nu s-ar fi schimbat. Si nici Putin, nici Biden, nici Rusia, America sau UE nu ar fi schimbat nimic din ceea ce ei fac si ne influenteaza viata azi in Romania si in lume!
Schimba decizia Inaltei Curti cu ceva performantele sau erorile facute de Traian Basescu ca Presedinte, Primar sau ministru? NU!!!
Daca am fi aflat inainte de votul din decembrie 2004, care l-a facut Presedinte, ca Traian Basescu, despre care toti adversarii politici spuneau atunci ca nu ar fi putut avea cariera profesionala fabuloasa in marina comerciala fara sprijin de la regimul comunist, a povestit in scris de doua ori, despre ce au facut niste colegi ai lui in vacantele de liceeni la un liceu militar!!!!, am fi votat cu Nastase?????????????????
Eu sigur nu!
Mai ipocritilor! Nu va e rusine ca pupati azi in fund pe toti turnatorii la „”Noua Securitate”, ii lingeti si ii faceti eroi pe toti lasii si toate scursurile care s-au imbogatit prin afaceri cu statul si apoi s-au pus la dispozitia „statului de drept” de azi, cu turnatorii ordinare cu care au aruncat oamenii in puscarii si au distrus vieti si cariere?
Un „stat de drept” mai prost, mai incompetent, mai rau, mai nociv ca Securitatea lui Ceausescu, dar va pute ca Traian Basescu, liceean fiind la un liceu cu profil militar, in anul 1973!!!!!, (cand tot poporul nici nu indraznea sa gandeasca impotriva Sistemului), ar fi povestit aventurile de vacanta ale unor colegi cu turiste poloneze???
Nu va e rusine??? Mai ales voua, nemernicilor, care ati ajuns sa va citeasca altii rahaturile de pe paginile de Facebook, crezandu-va niste lumini, doar pentru ca „turnatorul” Basescu v-a facut „cineva”?
Mars inapoi in groapa de gunoi moral a societatii, unde va e locul si de unde nimeni nu o sa va mai ridice a doua oara!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.