Tudose, ironic la adresa lui Cioloș: Adezivul „Ciolanu” lipește orice și mai ales părțile interesate

Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar PSD, dă replica pentru USR-PLUS, după ce Dacian Cioloș a declarat public că problemele interne ale PNL nu țin de ei, făcând referire la cele două dosare ieșite la iveală din trecutul premierului Florin Cîțu.

„Adezivul „Ciolanu” lipește orice și mai ales părțile interesate de ciolan. De asemenea, produsul elimină și greața și repulsia față de „problemele penale”. S-au constatat și efecte de amnezie temporară sau selectivă…Declarația domnului Cioloș: „Problemele interne ale PNL nu țin de noi (USR-pluș). Problemele personale se rezolvă personal.” Am încheiat citatul…

Astfel se confirmă faptul că adezivul care-i ține atât de bine lipiți de ciolan are efectele prezentate la început…. Faptul că ei susțin (fac parte) un guvern condus de un tip realmente iresponsabil, condamnat la pușcărie și care a mai dat și o mică „țeapă” de aprox. 7000$ unei bănci…. sunt „probleme personale”.

Sau „probleme interne ale PNL”… Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone… dacă aveați și voi un loc la masă!

Problemele unui PSD-ist erau probleme planetare, chiar și atunci când erau doar zvonuri… Vouă USR-pluș nu vă e silă de voi? Nici măcar când sunteți singuri, așa pe „personale”? Sau e prea puternic adezivul?”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.