Şoşoacă se opune modificării Constituţiei: Alegerile ar fi în mâinile politicienilor trădători! De abia aşteaptă hienele la cotitură

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă nici nu vrea să audă de modificarea Constituţiei, cum se discută în spaţiul public.

Senatoarea crede că prin modificarea Constituţiei, politicienii încearcă să acapareze România. În plus, Şoşoacă acuză şi UDMR că ar avea anumite interese şi de aceea pledează pentru schimbarea legii Fundamentale.

Mesaj

Ce vor PSD-ul si CIOLACU? SI PNL SI USR SI UDMR SI TOTI POLITICIENII CARE AU VANDUT TARA TIMP DE 32 DE ANI! PLUS STRAINII CARE COMANDA!

CITEŞTE ŞI: Împuternicire ŞOC pentru Şoşoacă: Un nume vechi din Poliţie apelează la ea!


ANULAREA CONSTITUTIEI ROMÂNIEI! ALEGEREA PRESEDINTELUI DE PARLAMENT, LA FEL CA SI GUVERNUL! POPORUL ROMÂN SCOS DIN SISTEMUL DE VOT! ALEGERILE IN MAINILE POLITICIENILOR TRADATORI!
In vremuri de criza , NICIODATĂ NU SE UMBLA LA CONSTITUTIE! DE ABIA AȘTEAPTĂ HIENELE LA COTITURA: UDMR SA ACAPAREZE ARDEALUL SI USR SA ANULEZE PROPRIETATEA SI SA LEGIFEREZE CASATORIILE INTRE PERSOANELE DE ACELAȘI SEX SI ADOPTIA COPIILOR DE ASTFEL DE CUPLURI!
VA MAI TREZITI ODATĂ, DRAGI ROMÂNI????

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here