miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPolitică„Registrul traficanţilor de droguri” va fi depus săptămâna viitoare în Parlament

„Registrul traficanţilor de droguri” va fi depus săptămâna viitoare în Parlament

-

Proiectul de lege „Registrul traficanţilor de droguri” va fi depus săptămâna viitoare în Parlament şi va funcţiona pe modelul registrului agresorilor sexuali, a anunțat ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Potrivit ministrului Justiției, va funcţiona pe modelul registrului agresorilor sexuali şi scopul acestui registru al traficanţilor de droguri este unul preventiv.

”Datele din acest Registru nu sunt publice, însă ne vor folosi în combaterea recidivei. Traficanţii care vor fi înregistraţi în acest registru vor fi obligaţi să ofere singuri informaţii despre persoanele cu care intră în contact şi locurile în care merg”, a transmis ministrul Aina Gorghiu, potrivit News.ro.

În registru vor fi introduşi cei care au făcut trafic de droguri de mare risc şi de risc, atât în ţară cât şi internaţional, adică toţi cei care importă şi exportă droguri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...