Rareș Bogdan iese la atac: M-am luptat cu personaje mult mai cultivate ca Ciolacu!

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că are câteva mii de cărţi în plus citite faţă de Marcel Ciolacu şi dacă se apucă să vorbească de liderul PSD, acesta „trebuie să îşi ia trei firme de consultanţă să-i pună vorbele în gură”.

Reacția lui Rareș Bogdan vine după ce Marcel Ciolacu a declarat că „PSD va conduce România și după 2024, cu sau fără PNL”.

„Să înceteze cu atacurile pentru că altfel ne vor aduce şi pe noi la exasperare, ne vom pierde răbdarea. Am avut războaie publice şi m-am luptat cu personaje mult mai cultivate ca Marcel Ciolacu. Probabil Victor Ponta citise cam 1.500 de cărţi în plus faţă de Marcel Ciolacu şi avea ceva mai multă şcoală. Liviu Dragnea era mult mai abil şi mult mai şmecher”, a declarat Rareş Bogdan, la Digi 24.

Totodată, europarlamentarul PNL i-a cerut ministrului Muncii Marius Budăi să nu mai „mintă pensionarii cu plânsete de crocodil”.

„Domnul Budăi ar trebui să nu mai stea toată seara să mintă pensionarii cu plânsete de crocodil şi să rezolve problema. Are de prezentat o lege cu care îl aşteptăm la coaliţie pentru a rezolva această problemă. Dacă suntem oameni serioşi. Dacă vrem să ne plângem şi să arătăm ce nu putem face în România atunci sigur că continuăm acest cor naţional al plânsetelor pe umerii pensionarilor şi în realitate nu rezolvăm absolut nimic”, a spus Rareş Bogdan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.