PSD: Stop jocurilor de noroc!

Alfred Simonis, liderul grupului parlamentar din Camera Deputaților, vrea ca sălile de jocuri de noroc să nu mai funcționeze în interiorul localităților.

„Am depus astăzi (miercuri – n.red.) în Parlament o inițiativă pentru modificarea OUG 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, iar aceasta prevede închiderea tuturor operatorilor din acest segment aflați în interiorul localităților.

Știu că o astfel de inițiativă va naște mari controverse, dar cred că este necesară în perspectiva luptei cu dependența față de jocurile de noroc.

Fenomenul a luat o amploare îngrijorătoare, mai ales în rândul tinerilor, aceștia dezvoltând o adicție extrem de periculoasă. Sute de mii de oameni suferă de pe urma acestui flagel, mai ales că spațiile în care se poate juca se află la tot pasul.

Experiența altor state europene ne arată că localizarea sălilor de joc în afara localităților scade numărul jucătorilor, iar prin modificările aduse acestei legi luăm și o măsură de prevenire a dependenței față de jocurile de noroc”, a scris Alfred Simonis pe contul său de Facebook.

Alfred Simonis a depus  în Parlament o inițiativă pentru modificarea OUG 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, iar aceasta prevede închiderea tuturor operatorilor din acest segment aflați în interiorul localităților.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.