PSD și-a făcut pomană cu liderul PMP Galați

Cătălin Cristache Foto: faramogul.ro
Cătălin Cristache Foto: faramogul.ro

Cătălin Cristache, liderul PMP Galați, a fost numit șeful reprezentanței din Galați a Registrului Auto Român (RAR), organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, condus de pesedistul Sorin Grindeanu, ca autoritate competentă în domeniul vehiculelor rutiere, siguranţei rutiere, protecţiei mediului înconjurător şi asigurării calităţii.

Această stranie numire de către PSD a unui lider vocal al opoziției este pusă de presa locală pe seama faptului că „și-a negociat în interes personal poziția pe care o ocupă în fruntea PMP Galați”.

„Eu sunt acum doar director interimar la RAR Galați. Nu este adevărat că am bătut palma cu PSD, eu sunt inginer la RAR și fostul director a ieșit la pensie iar eu am fost propus pentru funcția de director interimar. Nu știu dacă voi sta opt zile sau o lună, s-ar putea să nu rezist mult”, a spus, telefonic, liderul PMP, Cătălin Cristache, publicației Aternativa.

Ziariștii gălățeni precizează, însă: „Cristache nu are cu să rămână numai „opt zile” ca interimar la RAR Galați pentru că procedura de angajare a unui director definitiv pe acest post durează cel puțin două luni. Postul trebuie scos la concurs, este nevoie ca anunțul să fie publicat în ziare, perioada de înscriere este de 45 de zile, din câte știm noi, pentru un post de conducere, urmează proba scrisă, interviul, eventualele contestații, așa că totul durează cel puțin două luni”.

De asemenea, ei amintesc: „Cristache nu a anunțat public faptul că s-a dat cu PSD ca să îi meargă bine lui, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu o impostură politică. Oamenii încă mai cred că PMP e de dreapta și că luptă împotriva PSD.

În campaniile electorale din 2020 (alegerile locale și generale), Cătălin Cristache a avut un discurs virulent la adresa PSD Galați și i-a criticat pe primarul Ionuț Pucheanu și pe președintele CJ Galați, Costel Fotea, pentru ca acum să sară în barca PSD-istă, să bată palma cu cei pe care îi detesta”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.