PSD depune moțiune de cenzură împotriva guvernului: „Viziunea lui Cîțu: O Românie penală, dar liberală”

PSD

PSD depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu. Secretarul general Paul Stănescu spune că „depunerea candidaturii premierului Cîțu la președinția PNL echivalează cu susținerea necondiționată a președintelui Klaus Iohannis pentru un penal”.

„Viziunea lui Cîțu: O Românie penală, dar liberală

Cu un condamnat în fruntea executivului și viitor președinte de partid, Iohannis și PNL-ul nu mai au dreptul să vorbească despre statul de drept.

Depunerea candidaturii premierului Cîțu la președinția PNL echivalează cu susținerea necondiționată a președintelui Klaus Iohannis pentru un penal. Sub conducerea lui Klaus Iohannis, România a bifat astfel o premieră internațională ca un guvern democratic și un partid istoric să fie conduse de un politician care a făcut închisoare, iar politica oficială de stat să devină «Doar Penali în funcții publice».

Penali și mincinoși! Minciuna a devenit emblema acestui Guvern. Cu Pinocchio în frunte, încrederea în executiv este la pământ, astfel încât două treimi din români simt direcția greșită și se întreabă, firesc, în ale cui buzunare se află halucinanta creștere economică cu 13%?

Pentru toate aceste motive vom depune moțiune de cenzură! Trebuie opriți înainte de a transforma cu totul România într-o țară penală, dar liberală!”, transmite PSD.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.