duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăPremierul Ciolacu: România nu poate crește, dacă toți copiii care se nasc...

Premierul Ciolacu: România nu poate crește, dacă toți copiii care se nasc aici nu au șanse egale!

-

De Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, premierul Marcel Ciolacu a semnat primele 22 din cele 150 de contracte de finanțare pentru realizarea centrelor de zi, destinate copiilor expuși riscului de a fi separați de familiile lor, dar și recuperării copiilor cu dizabilități sau consilierii și sprijinului pentru părinți și copii.

„România nu poate crește, dacă toți copiii care se nasc aici nu au șanse egale de a-și dezvolta potențialul! Iar, prin investițiile demarate astăzi, ne asigurăm că, în special copiii proveniți din familii vulnerabile – indiferent de locul în care s-au născut, la țară sau la oraș, într-o zonă mai mult sau mai puțin dezvoltată economic – au o șansă în plus, prin posibilitatea de a merge, după școală sau după grădiniță, într-un centru de zi, în care vor primi nu doar o masă caldă, ci și consiliere, orientare școlară și profesională din partea specialiștilor”, a transmis șeful Executivului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...