Prefectul de Olt a găsit un dispozitiv de localizare prin GPS pe maşina sa: Vătafilor, puteţi face orice, nu mă speriaţi!

sursa: Prefectul judeţului Olt, Mario De Mezzo

Prefectul judeţului Olt, Mario De Mezzo, susține că a găsit un dispozitiv de localizare prin GPS montat pe maşina sa şi a depus o plângere la Poliţie. „Toate tehnicile acestea mafiote sunt în acord cu comportamentul vătafilor care calcă totul în picioare în Slatina”, susține prefectul.

„În urmă cu câteva zile am descoperit sub bordul mașinii mele personale un licăr de led albastru suspect. Am găsit un dispozitiv pe care nu îl montasem eu. Am fost la service și mecanicul a identificat dispozitivul respectiv ca fiind sistem de localizare prin GPS”, susține prefectul judeţului Olt, Mario De Mezzo.

Prefectu a mers la poliție și a făcut plângere penală.

„La primele cercetări au identificat și scos un dispozitiv electronic necunoscut, montat in grabă și improvizat. Urmează cercetările și sper că vinovații vor fi găsiți. Dar:
1) vătafilor, puteți face orice, nu mă speriați, voi pune capăt jafurilor pe care le faceți în Slatina.
2) în lumina acestei descoperiri, suspiciunile mele legate de incendiul tot al mașinii personale anul trecut încep să capete o alta formă.
3) de data aceasta pot spune fără nicio rezerva: cineva mi-a umblat in mașină și a plantat acest dispozitiv.
Toate tehnicile acestea mafiote sunt în acord cu comportamentul vătafilor care calcă totul în picioare în Slatina. Nu mă miră, nu mă sperie, nu mă ating astfel de comportamente. Dar disperarea voastră se vede in astfel de acțiuni, în felul în care vă folosiți slugile să mă intimideze”, a scris Mario De Mezzo, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.