Pensiile vor fi plătite la timp în luna decembrie

Plata pensiilor nu este pusă în pericol, deşi salariaţii caselor teritoriale sunt în grevă generală. Casa Națională de Pensii a anunțat că plata pensiilor va începe de pe data de 4 decembrie astfel ca, până de sărbători, toate drepturile să fie achitate.

„Având în vedere sărbătorile legale din 30 noiembrie, respectiv 1 Decembrie, precum și zilele libere de 2 și 3 decembrie 2023, conducerea Casei Naționale de Pensii Publice precizează că a întreprins deja demersurile necesare pentru a asigura plata pensiilor și a celorlalte drepturi care se achită prin casele teritoriale de pensii, aferente lunii decembrie. Cu sprijinul factorilor poștali, plata drepturilor va începe cu data de 4 decembrie astfel ca, până de sărbători, toate drepturile să fie achitate”, a transmis Casa Națională de Pensii.

Pentru beneficiarii care au ales plata prin conturi bancare, ziua de plată este 12 decembrie.  

„În acest context, având în vedere exercitarea dreptului la protest/grevă al salariaților din casele teritoriale de pensii, dorim să îi asigurăm pe beneficiari că activitatea acestor instituții continuă iar plata pensiilor nu este pusă în pericol”, a mai precizat Casa Națională de Pensii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.