miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăPatru primari PSD din judeţul Gorj au trecut la PNL

Patru primari PSD din judeţul Gorj au trecut la PNL

-

Patru primari PSD din judeţul Gorj au trecut la PNL. Este vorba de primarii Viorel Rotaru, de la Bolboși, Mihai Calotă de la Urdari, Sorin Lambu de la Ionești și Lucian Goață, primarul comunei Prigoria, a anunțat PNL Gorj, într-un comunicat de presă.

„Primarii din patru localități gorjene s-au alăturat echipei noastre și și-au manifestat dorința de a candida din partea PNL Gorj la alegerile locale din 2024. Conducerea PNL Gorj le urează bun venit noilor colegi și își manifestă deschiderea față de orice gorjean de bună credință care își dorește să contribuie la dezvoltarea comunității sale și a județului Gorj”, se arată într-un comunicat de presă.

„Mihai Calotă este primar cu o experiență de peste 20 de ani în administrație, este iubit de comunitate și, în mandatele sale, comuna Urdari a devenit una dintre cele mai moderne comune din Gorj.

Viorel Rotaru este la primul mandat în fruntea primăriei Bolboși și a reușit să obțină finanțare pentru proiecte importante în comunitate printre care alimentarea cu gaze a localității.

Sorin Lambu este la primul mandat de primar. A accesat atât proiecte cu finanțare europeană, cât și proiecte prin programele naționale de finanțare. Vine în PNL Gorj împreună cu toată echipa alături de care a câștigat alegerile la Ionești.

Lucian Goață este un primar ambițios care a reușit să obțină sume importante pentru proiectele comunei Prigoria fie că vorbim despre drumuri, alimentare cu apă sau școli. Vine în echipa liberală împreună cu toată echipa”, a transmis PNL Gorj.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă şi-a anunţat candidatura la alegerile Prezidenţiale

0
Senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă şi-a anunţat, marţi, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor, candidatura la alegerile prezidenţiale din această toamnă. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă aderă la un grup extremist în Parlamentul European Ea a precizat că este ultimul discurs în...