miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMinistrul Familiei vrea ca 2025 să fie declarat Anul Național al Copilului

Ministrul Familiei vrea ca 2025 să fie declarat Anul Național al Copilului

-

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia-Elena Intotero, vrea ca 2025 să fie declarat Anul Naţional al Copilului.

„Anul 2025 va fi declarat Anul Național al Copilului, iar administrația publică centrală și locală vor fi obligate să îi consulte pe copii în procesul decizional, dacă Parlamentul va aproba cele două proiecte de lege pe care le-am depus în calitate de deputat. (…)România este acasă pentru aproape 4 milioane de copii, iar 1 din 5 cetăţeni români este copil. Copiii reprezintă viitorul societăţii noastre şi este impetuos necesar să le asigurăm un mediu favorabil pentru dezvoltare şi afirmare”, a scris ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia-Elena Intotero, pe Facebook.

Prin instituirea anului 2025 ca „An Naţional al Copilului”, sunt prevăzute o serie de direcţii de acţiune, printre care organizarea de manifestări dedicate dezvoltării sociale, educaţionale, cul-turale şi civice ale copiilor, alocarea de fonduri specifice pentru susţinerea acestor iniţiative şi prior-itizarea investiţiilor în infrastructura destinată copiilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Iohannis a pierdut funcţie după funcţie la UE

0
Înainte de summitul european care are loc joi și vineri la Bruxelles, acordul a fost încheiat. Aici, după alegerile europarlamentare din 6-9 iunie, se vor lua deciziile finale privind ocuparea funcțiilor de top în instituțiile Uniunii Europene. CITEŞTE ŞI: Un...