sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMinistrul Energiei a verificat stocurile de cărbune, în pregătirea sezonului rece

Ministrul Energiei a verificat stocurile de cărbune, în pregătirea sezonului rece

-

Ministrul Sebastian Burduja a efectuat un control la mina Pinoasa din județul Gorj, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, unde un mal de pământ s-a surpat peste două excavatoar. Acesta a mai spus că a verificat, cu această ocazie, și stocurile de cărbune pentru iarnă și acestea sunt în parametri, iar la CEO sunt în total 546.800 tone cărbune.

„Am verificat și stocurile de cărbune, inclusiv în pregătirea sezonului rece. Acestea sunt în parametri. Stoc Sucursale energetice (SE): total 258.800 tone, din care SE Ișalnița 33.400 tone, SE Turceni 151.500 tone,SE Rovinari 74.000 tone. Stoc Sucursala minieră: total 272.000 tone, plus 16.000 tone în vagoane spre termocentrale. Total stoc CEO: 546.800 tone cărbune. Am transmis tuturor următorul mesaj: siguranța oamenilor este pe primul loc, iar cei care greșesc trebuie să răspundă exemplar”, a transmis ministrul Sebastian Burduja.

Potrivit ministrului, în următoarea perioadă, specialiștii se vor pronunța cu privire la incidentul de vineri, cauzele, pagubele materiale și măsurile care se impun.

„Corpul de control desfășoară verificările de rigoare, iar conducerea societății mi-a prezentat încă de sâmbătă un plan de măsuri care include securizarea zonei afectate, verificarea tuturor fronturilor de lucru de la nivelul fiecărei subunități, pornirea unui excavator adițional pentru creșterea producției de cărbune și scoaterea utilajelor blocate, acolo unde se poate interveni”, a scris Sebastian Burduja, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidaturile Dianei Şoşoacă şi a lui Mircea Geoană, contestate la CCR

0
Candidaturile depuse de Diana Șoșoacă (SOS România) și Mircea Geoană (independent au fost contestate la Curtea Constituțională, au precizat surse politice pentru stiripesurse.ro. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă! Deocamdată nu se cunosc...