Ministrul Daea:„Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei”

FOTO: gov.ro
FOTO: gov.ro

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, susține că „vaca este specia care trece prin mari greutăți”. „Acest animal trebuie protejat și sprijinit. Nu există ecosistem fără animal”, a afimat Daea, la Brăila.

„Vaca este specia care trece prin mari greutăți, în primul rând de interpretare. Nu vedeți că, acum, vaca a devenit dușmanul planetei? Toate cătările acuzațiilor sunt pe coarnele vacii. Că, acum, vaca este responsabilă când avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi. Trebuie să înțelegem acest lucru și să fim atenți la nuanțe, dar atenți și la principii, să acționăm în baza lor. De aceea am zis și am socotit că este necesar să facem un supliment de sprijin pentru taurine și să introducem bunăstarea la taurine. O să vedeți ce înseamnă ca sumă. Acest animal trebuie protejat și sprijinit. Nu există ecosistem fără animal”, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Ministrul Petre Daea a participat, vineri, la Brăila, la o întâlnire regională pe tema Planului Național Strategic 2023-2027.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.