vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMinistrul Agriculturii, întâlnire cu asociaţiile de fermieri pe tema importului cerealelor din...

Ministrul Agriculturii, întâlnire cu asociaţiile de fermieri pe tema importului cerealelor din Ucraina

-

Ministrul Agriculturii Florin Barbu a anunțat că, luni de la ora 18.00, va avea o întâlnire cu asociaţiile de fermieri pe tema importului cerealelor din Ucraina.

„Am avut o discuţie în cadrul Biroului Politic Naţional. În jurul orei 18.00 am convocat toate asociaţiile de fermieri. Pot să vă asigur că în România, începând din data de vineri, nu a intrat un bob prin vămile din România şi noi suntem pregătiţi, avem actul pregătit, aşteptăm şi deciziile care vor veni din partea Ucrainei şi vă asigur că vom lua cele mai bune decizii pentru fermierii români. Pentru o perioadă de 30 de zile trebuie să se realizeze acele licenţe de import, care trebuie discutate cu fiecare ţară în parte, din cele cinci afectate de război”, a transmis Florin Barbu, potrivit News.ro

Ministrul Agriculturii a mai precizat că „aşa cum a spus şi Comisia Europeană, în cazul în care nu vor veni cu planul de măsuri şi cu licenţierea pentru produsele agricole, vorbim de cele patru porumb, grâu, rapiţă, orz, atunci Comisia a spus că va interzice importul până pe 31 decembrie”.

„Aşteptăm 30 de zile să vină cu acel plan de măsuri. În cele 30 de zile nu va intra niciun bob pe teritoriul României. Nu le-am dat noi termen limită”, a mai afirmat Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...