joi, mai 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalGrindeanu, despre viitorul candidat la prezidențiale: Îmi doresc, în primul rând să...

Grindeanu, despre viitorul candidat la prezidențiale: Îmi doresc, în primul rând să fie om

-

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a explicat cum ar trebui să fie profilul posibilului viitor candidat la prezidențiale din partea PSD sau din partea PSD-PNL.

Grindeanu a fost întrebat, la Prima News, care ar fi profilul posibilului viitor prezidențiabil din partea PSD sau din partea PSD – PNL.

„Îmi doresc ca după 20 de ani să avem un preşedinte de stânga. Sunt 20 de ani de când stânga nu a mai avut preşedinte. Ăsta este primul lucru. Şi România are nevoie de abordare, după 20 de ani, de alt tip. Îmi doresc, în primul rând să fie om. (…)Să simtă pentru poporul român. Acestea sunt mai importante decât apartenenţa la un partid politic sau la altul, să se bată pentru România şi pentru poporul român, să fie un european, în adevăratul sens al cuvântului, dar să nu uite că e român”, a declarat Sorin Grindeanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Denunţătorul lui Coldea, acuzaţii BOMBĂ împotriva Laurei Codruţa Kovesi: Este şi o înregistrare pe un vas unde domnul Coldea s-a întâlnit cu doamna Kovesi...

0
Cătălin Hideg, denunţătorul lui Florian Coldea a depus noi probe la DNA printre care trei telefoane care conțin interceptări cu generalul SRI, Dumitru Dumbravă şi Laura Codruţa Kovesi. Mai mult, probele arată că Codruța Kovesi s-a văzut cu Florian...