George Simion va organiza audiențe în fața Parlamentului. Ce restricții au parlamentarii AUR

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a anunţat, miercuri, că va organiza audienţe în faţa Parlamentului, în condiţiile în care parlamentarilor partidului nu li se mai permite să primească invitaţi în cadrul birourilor lor.

„Nouă, ca parlamentari AUR, nu ni se mai permite să luăm audienţe, să primim oameni în cadrul Palatului Parlamentului, în cadrul birourilor pe care le avem aici, în Palatul Parlamentului. Drept urmare, astăzi, după închiderea şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor, vom deschide birourile în faţa Parlamentului”, a declarat Simion, într-o conferinţă de presă.

Liderul AUR a susţinut că s-a restricţionat şi accesul la Internet la grupul AUR.

„Pe lângă alte restricţii, ni s-a restricţionat accesul la Internet la grupul AUR. Aşa aleg cei de la PSD să implementeze democraţia şi să conducă lucrările în această instituţie. Nu e nicio problemă, o să ne adaptăm. Ne facem hotspot de pe propriile telefoane, o să ne primim invitaţi în faţa Parlamentului, o să organizăm dezbaterea de mâine despre Apărare tot aşa, în stradă. Nu ştiu, o să vedem dacă blocăm sau nu blocăm, în funcţie de numărul de participanţi. Ne adaptăm”, a transmis Simion.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis pe 1 februarie să se facă reclamaţii la adresa parlamentarilor care participaseră cu o zi în urmă la un protest la sălile grupurilor PSD şi PNL, fiind, totodată, suspendat dreptul grupului AUR de a introduce în clădire invitaţi.

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a explicat că s-a suspendat dreptul grupului AUR, al membrului Biroului permanent din partea acestui partid şi a preşedintelui de comisie din partea AUR de a introduce în clădirea Parlamentului persoane, altele decât parlamentari şi angajaţi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.