marți, iunie 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăDominic Fritz și Elena Lasconi se luptă pentru șefia USR: „Rezultatul a...

Dominic Fritz și Elena Lasconi se luptă pentru șefia USR: „Rezultatul a fost dezastruos”

-

Primarul USR din Timişoara, Dominic Fritz, a anunțat că îşi va asuma candidatura la preşedinţia USR, după demisia lui Cătălin Drulă. Și Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung, ar putea candida la șefia partidului.

„De astăzi miza cea mai mare este ca în septembrie această ţară să aleagă un preşedinte de dreapta. Nu există o miză mai mare. Mă doare să văd că propriul meu partid, USR, a luat un scor care nu se ridică la ambiţiile noastre, la potenţialul pe care îl au USR şi Alianţa Dreapta Unită. De aceea, cred că decizia preşedintelui Drulă de a convoca un congres pentru a alege un nou lider este o decizie asumată şi corectă. Îl felicit pentru o muncă dificilă pe care a dus-o împotriva sistemului, pe care a dus-o în ultimele luni şi sunt sigur că vom găsi formula pentru a merge înainte (…)Fără să fi fost asta un plan al meu, îmi asum o candidatură pentru a prelua președinția partidului”, a declarat Dominic Fritz într-o conferință de presă.

De asemenea, Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung, reales în funcție cu aproape 70%, a declarat că nu exclude o candidatură pentru șefia partidului.

„Rezultatul a fost dezastruos. Trebuie schimbat și Biroul Național, întreaga echipă de conducere, vreau să schimbăm statutul astfel încât candidatul la prezidențiale să fie decis prin votul tuturor membrilor”, a declarat Elena Lasconi.

Liderul USR, Cătălin Drulă, a anunțat că își dă demisia din funcţia de preşedinte al partidului, după aproape doi ani, în urma alegerilor din 9 iunie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Liderii coaliției se întâlnesc pentru a stabili data prezidențialelor

0
Liderii PSD și PNL se întâlnesc marți, 25 iunie 2024, pentru a stabili data alegerilor prezidențiale. Primul tur ar putea fi pe 15 sau pe 29 septembrie. Premierul Ciolacu i-a cerut ministrului liberal de Interne să pregătească documentul privind organizarea...