sâmbătă, iunie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiucă: Pensiile militare nu sunt pensii speciale, sunt ocupaţionale, aşa este în...

Ciucă: Pensiile militare nu sunt pensii speciale, sunt ocupaţionale, aşa este în toate ţările UE şi NATO

-

Premierul Nicolae Ciucă susține că pensiile militare nu sunt pensii speciale. „Sunt ocupaţionale, aşa este în toate ţările UE şi NATO”, a afirmat şeful Executivului.

„La nivelul Ministerului Apărării Naţionale s-a realizat acest proces de reformă a sistemului de pensii. Din păcate, a fost o greşeală în momentul în care s-a considerat că pensiile militare fac parte din categoria pensiilor speciale, susţin încă o dată, cu toată responsabilitatea, pensiile militare nu sunt pensii speciale, sunt pensii ocupaţionale, de serviciu, aşa este în toate ţările din Uniunea Europeană şi din NATO. Nu cred că este oportun, absolut deloc, pentru niciun partid politic, să capitalizeze, să se urce pe un astfel de subiect într-un astfel de moment”, a declarat premierul Nicolae Ciucă, la Chișinău.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...