sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiucă: Ezit să am încredere în Ciolacu, nu avem o relație de...

Ciucă: Ezit să am încredere în Ciolacu, nu avem o relație de prietenie

-

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, susține că nu are încredere în Marcel Ciolacu, liderul PSD, deși cele două partide formează actuala coaliţie de guvernare.

„Ezit să am încredere în Ciolacu, nu avem o relație de prietenie. Prietenia înseamnă să faci în momente dificile ceea ce ai face pentru tine și familia ta. Nu am ajuns cu Ciolacu la acest nivel… A fost o mișcare politică, dar din toate punctele de vedere există onestitate, respect și asigurarea parcursului liniei pe care am asigurat-o împreună”, a declarat Nicolae Ciucă la emisiunea „În opoziţie”, realizată de Gândul.

Nicolae Ciucă îl acuză pe liderul PSD că „a luat Guvernul pe persoană fizică” şi a subliniat că nu a fost invitat la evenimentele publice în calitate de partener de guvernare.

”Dacă ne uităm la mine cât am fost prim-ministru şi activităţile pe care le-am făcut cât am fost premier, nu am ezitat niciodată, indiferent de activitate şi indiferent ce am desfăşurat fără să îl invit pe Marcel Ciolacu să fie alături de mine. De un an de zile, activităţile Guvernului şi tot ce a însemnat moment important în activitatea guvernamentală, nu am fost prezent pentru că nu am fost invitat. Asta spune că s-a luat Guvernul pe persoană fizică şi pe un singur partid, fără să ţină cont de faptul că suntem într-o coaliţie. (…) Nu este guvernul niciunuia dintre noi, este guvernul ţării. Este un guvern de coaliţie. Tot ce însemană decizii, trebuie luate în coaliţie, toate aspectele legate de comisari, de pensii, de ce vrem să facem, nu au fost luate în coaliţia”, a declarat Nicolae Ciucă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...