sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu vs. Ciucă. Cei doi se ironizează pe marginea cărții liderului PNL:...

Ciolacu vs. Ciucă. Cei doi se ironizează pe marginea cărții liderului PNL: „Un ostaș în slujba țării”

-

Liderii PSD și PNL au avut mai multe replici ironice pe marginea cărții scrise de Nicolae Ciucă. Marcel Ciolacu a spus că este convins că „va fi un bestseller”. În replică, Nicolae Ciucă i-a recomandat să o citească pentru că ar avea „multe de învățat”.

Miercuri, Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă știe că volumul lui Nicolae Ciucă a fost plătit din fondurile PNL. „O să fie un bestseller, sunt ferm convins, mai ales dacă ținem cont de ce promovare a avut”, a declarat Marcel Ciolacu.

Replica lui Nicolae Ciucă a venit pe Facebook.

„Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească și el cartea, poate avea multe de învățat. Promit să îi trimit un exemplar, cadou. Sper că va fi un bestseller, pentru că toate încasările vor merge către inițiative caritabile”, a răspuns Nicolae Ciucă.

Potrivit informațiilor vehiculate în spațiul public, panourile din toată țara care promovează cartea lui Nicolae Ciucă au fost plătite de PNL, din subvenția primită de la stat.

Campania de promovare a candidatului Nicolae Ciucă – „Un ostaș în slujba țării” – a costat până acum 2 milioane de euro, sumă care se va dubla în noiembrie. Suma a fost plătită de PNL din bani publici, pentru cele 400 de panouri de promovare a cărții autobiografice a președintelui partidului, potrivit Snoop.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidaturile Dianei Şoşoacă şi a lui Mircea Geoană, contestate la CCR

0
Candidaturile depuse de Diana Șoșoacă (SOS România) și Mircea Geoană (independent au fost contestate la Curtea Constituțională, au precizat surse politice pentru stiripesurse.ro. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă! Deocamdată nu se cunosc...