sâmbătă, iulie 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu le cere parlamentarilor să nu se infecteze cu COVID: „Avem o...

Ciolacu le cere parlamentarilor să nu se infecteze cu COVID: „Avem o moțiune de votat!”

-

Marcel Ciolacu îi roagă pe parlamentarii PSD să evite adunările publice cu multe persoane și toate evenimentele care pot fi amânate, astfel încât să nu se infecteze cu SARS-COV 2.

„Stimați colegi, vă rog să vă limitați acțiunile în teritoriu în următoarele zile. Evitați adunările publice cu multe persoane și evenimentele care pot fi amânate. Avem de trecut o moțiune de cenzură! Vreau să fim prezenți toți marți în Parlament. Guvernul Cîțu va pleca acasă”, le-a scris Marcel Ciolacu deputaților și senatorilor social-democrați, potrivit Mediafax.

PSD a depus, marți o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Anunțul a fost făcut de Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD. 

”Ne așteptăm, în cel mai scurt timp, așa cum spune Constituția, să fie convocat BPR-ul, vom propune un program pentru citire și pentru vot, astfel încât în cel mai scurt timp acest guvern incompetent să plece acasă”, a declarat Sorin Grindeanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Curtea de Apel dă din nou lovitura: Tender scapă definitiv de condamnare şI de plata prejudiciului

0
Curtea de apel București a anulat, printr-o decizie din 23 iulie, condamnarea din 2015 la închisoare a afaceristului Ovidiu Tender pe motiv că infracțiunea de abuz în serviciu prin încălcarea de legislație secundară a fost dezincriminată, potrivit minutei de...