miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu: E timpul pentru ca minimum 30% dintre locurile pe listele de...

Ciolacu: E timpul pentru ca minimum 30% dintre locurile pe listele de candidaţi să fie alocate femeilor

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, vrea ca cel puțin 30% dintre locurile pe listele de candidaţi să fie alocate femeilor. „E timpul pentru reprezentare echitabilă în funcţiile politice alese”, afirmă Ciolacu.

„În România sunt 9,803 milioane de femei. Deşi reprezintă 51.5% din totalul populaţiei, femeile sunt foarte puţin reprezentate în autorităţile publice locale sau în Parlament. Un număr mai mare de femei în politică înseamnă ca în primării, consilii locale sau judeţene, în Parlamentul naţional sau în cel European să se discute mai mult despre problemele femeilor, fie ele mame sau fiice, cadre medicale sau didactice, femei de afaceri sau salariate.

E timpul pentru ca minimum 30% dintre locurile pe listele de candidaţi să fie alocate femeilor la alegerile locale, parlamentare şi europarlamentare, cât şi în consiliile de administraţie ale întreprinderilor publice. E timpul pentru o schimbare! E timpul pentru reprezentare echitabilă în funcţiile politice alese”, a transmis liderul PSD.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă şi-a anunţat candidatura la alegerile Prezidenţiale

0
Senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă şi-a anunţat, marţi, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor, candidatura la alegerile prezidenţiale din această toamnă. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă aderă la un grup extremist în Parlamentul European Ea a precizat că este ultimul discurs în...