joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu, dezvăluiri despre condiţiile puse PNL

Ciolacu, dezvăluiri despre condiţiile puse PNL

-

PSD va decide astăzi dacă va guverna alături de PNL, a anunțat luni Marcel Ciolacu, la sediul partidului unde va avea loc o ședință.

CITEŞTE ŞI: Marcel Ciolacu, liderul PSD, declarație bombă : Certificatul verde este o necesitate pentru români

„Vom decide dacă vom începe sau nu negocierile cu PNL. De asemenea, o să trecem în discuție și programul deja public de guvernare al PSD și vom scoate ce este de neacceptat din punctul de vedere al PSD și condițiile de bază pentru viitorul program de guvernare din partea PSD”, a spus Marcel Ciolacu.

Nu a discutat cu Iohannis

Preşedintele PSD susține că nu a discutat cu președintele Klaus Iohannis și toate negocierile cu cei de la PNL se vor face direct, fără intermediari. Ciolacu a propus ca împărțirea funcțiilor să țină cont de ponderea mandatelor din Parlament ale fiecărui partid, ceea ce ar însemna o lovitură grea pentru liberali, cei de la PSD având mult mai multe mandate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

USR încearcă blocarea lui Iohannis la Senat: A dat mână liberă baronilor din PSD și PNL

0
Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a afirmat, miercuri, că USR va folosi toate mijloacele legale pentru a bloca modificarea legii astfel încât președintele Klaus Iohannis să poată candida la alegerile parlamentare. CITEŞTE ŞI: Sectorul 5. Sunt reparate și...

Se reia recalcularea pensiilor