sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu, despre celebra OUG privind măsurile fiscal-bugetare: Nu este o ordonanță a...

Ciolacu, despre celebra OUG privind măsurile fiscal-bugetare: Nu este o ordonanță a austerității!

-

Pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de miercuri, 4 septembrie, va fi aprobată OUG privind măsurile fiscal-bugetare.„ Nu este o ordonanță a austerității”, a dat asigurări premirul Marcel Ciolacu.

„Trecem la celebra ordonanță privind măsurile fiscal-bugetare și o spun clar: nu este o ordonanță a austerității! În primul rând, introducem facilități fiscale precum anularea restanțelor la buget și pentru firme, și pentru persoane fizice. Însă doar dacă se respectă anumite condiții privind plata datoriilor”, a anunțat Marcel Ciolacu.

De asemenea, în premieră, venim și cu bonificații pentru contribuabilii corecți, cu taxele la zi, susține Ciolacu.

„O altă prioritate a ordonanței este să susținem investițiile autorităților locale. Le permitem să redistribuie credite bugetare pentru a-și asigura finanțările necesare. Le majorăm plafonul de contractare a împrumuturilor de la 1 miliard la 2 miliarde lei. Iar la proiectele de transport feroviar și metrou, le permitem să încheie contracte adiționale ce includ finanțare prin euroobligațiuni verzi”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.   

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...