Arafat spune că are o „colaborare excelentă” cu președintele Iohannis

Raed Arafat, șeful DSU, a vorbit despre relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis, afirmând că este una foarte bună. „De când am lucrat pe pandemie, pot să vă spun că colaborarea a fost una excelentă”, a spus Arafat

„Foarte bună, cu domnul preşedinte nu am absolut nicio problemă şi chiar am colaborat foarte bine. De când lucrăm împreună, mai ales pe pendemie, că înainte contactul era mai puţin. Dar de când am lucrat pe pandemie, pot să vă spun că colaborarea a fost una excelentă. Pe perioada stării de urgenţă, dânsul ne-a dus pe toţi la o masă unde am luat decizii foarte corecte în perioada respectivă.

Îmi aduc aminte de momentele când am avut şedinţe. Nu erau secrete, dânsul ieşea cu declaraţii după, deci aceste discuţii la care erau invitaţi şi experţi şi miniştri, întotdeuna au avut un impact pozitiv pe partea de coordonare. (…)Stăteam în jurul mesei şi discutam şi prezentam fiecare punctul de vedere, ajungeam la concluzii”, a declarat Arafat, la misiunea Insider politic de la Prima TV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.