Şoferiţa care a ucis o tânără şi un copil, audiată din nou! Va fi reţinută?

Foto: Accident
Foto: Accident

Femeia care a ucis într-un accident două fete va da declaraţii astăzi la Parchetul Judecătoriei Sector 2, iar procurorii vor decide dacă se impun măsuri preventive.

Ea ar fi declarat că era pentru prima dată când conducea o maşină automată şi a încurcat pedalele.

Procurorii au explicat că nu era oportună luarea unei măsuri preventive împotriva ei și așteaptă rezultatul expertizei medico-legale pentru a stabili dacă băuse.

Șoferița era rănită după ce a fost bătută de martorii accidentului produs în sectorul 2 al Capitalei, sâmbătă după amiază. Două fete în vârstă de 6 și 21 de ani au murit după ce mașina a intrat într-un stâlp și a ricoșat apoi pe trotuarul unde se aflau acestea.

Femeia a fost audiată și s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, dar nu sunt indicii că ar fi fost băută.

De la spital, la audieri

Șoferița a mers singură la audieri după ce a primit îngrijiri medicale la spital, și nu le-a putut explica anchetatorilor ce anume s-a întâmplat de a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază pe strada Mențiunii din Sectorul 2. Femeia, în vârstă de 56 de ani, a pierdut controlul volanului și a lovit cu mașina un stâlp. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil, unde le-a accidentat pe cele două fete de 6 și 21 ani care se aflau pe trotuar.

Fetiţa a murit pe loc

Fetița de 6 ani și-a pierdut viața înainte de a ajunge la Spitalul Floreasca, iar tânăra de 21 ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, însă nu a mai putut fi salvată.

„A suferit politraume majore, multiple fracturi, TCC, era intubată, ventilată. A făcut stop cardio-respirator când era dusă spre sala de operație și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru.

După accident, mai multe persoane i-au agresat atât pe femeia de la volan, cât și pe pasager.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.