DOCUMENTE Încă un tun, de 22 milioane de lei, la cimitirele lui Sorin Oprescu

PUG
Sorin Oprescu

Cetățeanul.net a descoperit un nou contract ilegal la Administrația Cimitirelor București subordonată lui Sorin Oprescu, care nu a fost cuprins până acum în comunicatele privind ancheta procurorilor.

Sorin Oprescu
Licitația de 22 milioane de lei, atribuită unei firme-surogat din Bragadiru

Potrivit documentelor oficiale publicate pe e-licitatie.ro , Administrația Cimitirelor și Crematoriilor umane, condusă de același „denunțător” Bogdan Cornel Popa. Contractul, în valoare de peste 22 milioane de lei, având ca obiect „execuție lucrări de reparații, reabilitare și întreținere căi de circulație interioare aflate în administrarea Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane București” a fost dat unei firme din Bragadiru, în condiții care trebuie să facă urgent obiectul verificărilor procurorilor DNA. Administrația condusă de Bogdan Cornel Popa a încălcat, la atribuirea contractului, atât legea, cât și propriile reguli de achiziție publică.

Hoție la vedere

Sorin Oprescu
SRL-ul care a primit „pomana” de 22 milioane de lei a fost ânființat în 2014

Una dintre condițiile esențiale solicitate era ca media cifrei de afaceri globale a ofertantului pe ultimii trei ani (2012, 2013, 2014) să fie de cel 9.000.000 lei anual, iar ofertantul trebuia să prezinte bilanțurile contabile pe ultimii 3 ani, vizate si înregistrate de organele competente, din care să rezulte cifra de afaceri globală. Cetățeanul.net acuză și aduce la cunoștință publică acest caz, deoarece SRL-ul care a fost declarat câștigător al acestei achiziții publice nu îndeplinește nici condiția de mai sus, nici alte criterii legale.  SRL-ul, o firmă de apartament din Bragadiru – Total Green Serv are un capital social de numai 400 de lei și a fost înființat abia în urmă cu un an, pe 29 august 2014. Altfel spus, Total Green Serv SRL, cu unic acționar și administrator Anton Florin Constantin, în vârstă de 26 de ani, probabil doar paravan pentru un acolit al lui Sorin Oprescu, nu avea cum să prezinte o cifră de afaceri de 9 milioane de lei în 2012, 2013 și 2014 din moment ce abia a fost înființată anul trecut. Vom reveni!

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.