USR face ce vrea cu locuințele Primăriei Bacău. Edilul Viziteu e USR

Foto: Ziarul de Bacău
Foto: Ziarul de Bacău

Membru USR, o angajată a Primăriei,  stă într-o locuință de serviciu a instituției, apartament de lux din buricul târgului, ce aparține municipiului, deși are buletin de Bacău.

Cea în cauză a recunoscut că nu a primit „oficial” apartamentul, ci „doar temporar”, sfidând orice prevedere legală.

Apartament de peste 100 de mp

Angajata în cauză este Cerasela Ionela Cocalea, inspector de specialitate la Baze Sportive, în cadrul Primăriei Bacău, care de curând a primit atribuții de conducere a serviciului. Aceasta este și membră USR Bacău.

De o bună bucată de vreme, Cocalea locuiește într-un apartament de peste 100 de mp, dotat și utilat modern, pe strada Pictor Aman 94, chiar lângă noul sediu al Primăriei. Este vorba despre clădirea unde funcționează Inspectoratul de Stat în Construcții, care la etajele superioare are apartamente de locuit. Aici, Municipiul Bacău deține 4 locuințe de serviciu. Două sunt date spre folosință Teatrului Bacovia, unul Poliției Locale, iar altul în administrarea Primăriei.

„Cine mi-a înlesnit această facilitate nu este membru USR, să știți!”

Cheile au ajuns cumva la Cerasela Cocalea, angajata de la Baze Sportive, care locuiește fără să achite vreo chirie, singură, în apartamentul de peste 100 de mp al Primăriei. Lucru pe care aceasta îl recunoaște fără ezitare.

Contactată de Ziarul de Bacău, Cerasela Ionela Cocalea nu a dorit inițial să dea informații, însă ulterior a confirmat faptul că a primit o locuință de serviciu de la Primăria Bacău. „Este adevărat, am primit o locuință de serviciu. Normal că am buletin de Bacău, din moment ce am locuit în Bacău. Neavând alt domiciliu decât acest apartament de serviciu, mi se pare normal, nemaiavând casă”. Întrebată dacă a primit locuința oficial, Cocala a negat: „Nu, doar temporar! Alte detalii nu sunt eu în măsură să vă dau”

Ea a recunoscut că face parte din același partid cu primarul USR Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu: „Sunt membru USR, dar cine mi-a înlesnit această facilitate nu este membru USR, să știți!”, a mai spus senină angajata Primăriei. Practic, a recunoscut că „cineva” i-a înlesnit accesul în apartament.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.