Viorica Dăncilă, dezvăluiri: Ciolacu și alții au fost alături de Dragnea la vânătoare şi la şpriţ

Viorica Dancila, sursa: Facebook

Viorica Dăncilă, fostul premier PSD, face dezvăluiri incendiare despre relația dintre Marcel Ciolacu și Liviu Dragnea și despre partidele de vânătoare şi şpriţ la care aceștia participau. Dăncilă susține că nu a fost marioneta lui Liviu Dragnea.

”Cei care m-au acuzat, în primul rând Paul Stănescu, cei care au făcut aceste acuzaţii, cum ar fi înţelegerea cu preşedintele Klaus Iohannis. Atât el cât şi Marcel Ciolacu şi alţii au fost oamenii care au stat alături de Liviu Dragnea şi când mergeau la vânătoare şi la şpriţ, acolo unde spuneau că nu era loc pentru femei. Ei erau cei care discutau cu Liviu Dragnea de cele mai multe ori. Plecau în Deltă, în diferite locuri. Eu nu am participat la astfel de activităţi”, a spus Dăncilă, potrivit News.ro.

Întrebată dacă a fost o marionetă, Dăncilă a afirmat: ”În niciun caz. Am fost premierul României şi nu am fost marioneta absolut a nimănui. (…)Cred că alături de Liviu Dragnea au fost oameni care au vrut să îşi arate ataşamentul faţă de lider şi au dezinformat foarte mult. Mulţi din partid au fost si sunt yes-mani, oameni care nu au personalitate, oameni care îşi schimbă şeful şi în faţa fiecăruia dintre noi au avut acelaşi comportament”, a mai afirmat Dăncilă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.