VIDEO Un șofer care transmitea live pe Facebook a provocat un grav accident cu șase victime

sursa: Monitorul de Botosani
sursa: Monitorul de Botosani

Șase persoane au ajuns la spital, după ce un tânăr de 28 de ani transmitea în direct pe Facebook, în timp ce conducea. Accidentul a avut loc pe bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, fiind implicate patru autoturisme.

Șoferul de 28 de ani se afla la volanul unui autoturism marca Audi și transmitea în direct pe rețele de socializare.  El a lovit violent în spate un alt autovehicul pe care l-a proiectat pe contrasens, într-o maşină care circula regulamentar. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat.„Un autoturism care se deplasa pe bulevardul Mihai Eminescu, înspre strada Sucevei, nu păstrează o distanţă regulamentară faţă de autoturismul care rula pe aceeaşi direcţie de mers, în faţa sa, împrejurare în care intră în coliziune cu acesta şi îl proiectează într-un alt autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat”, a afirmat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, potrivit Agerpres.

Cea de-a patra maşină implicată era parcată pe partea dreaptă a bulevardului Mihai Eminescu. Șase persoane au fost rănite și au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here