VIDEO Scandal la o mănăstire. Doi bărbați au fost bătuți de enoriași pentru că au filmat slujba

captura

A fost scandal la mănăstirea de maici Jieț din județul Hunedoara. Doi bărbați au fost agresați de enoriași după ce au surprins o slujbă care se desfășura în interiorul bisericii, ceea ce este interzis pe perioada stării de alertă.

Poliţia oraşului Petrila a fost sesizată de stareţa unei mănăstiri din Valea Jiului că, în timpul slujbei religioase, doi bărbaţi din municipiul Petroşani, în vârstă de 36 şi 47 de ani, s-au certat cu călugăritele mănăstirii.

Reprezentanta mănăstirii a precizat că enoriaşii au încercat să îi calmeze pe cei doi şi le-au cerut să facă linişte şi să părăsească incinta, dar aceştia au adresat injurii şi ameninţări personalului mănăstirii, fapt ce i-a determinat pe enoriaşi să îi scoată cu forţa din incinta mănăstiri.

Potrivit Digi 24, Spitalul de Urgență din Petroşani au sesizat polițiștii că doi bărbați au fost victimele unei agresiuni. Cei doi au povestit că au fost bătuți de enoriașii de la slujbă.

Enoriaşii care au participat la slujbă nu au putut fi identificaţi, pentru că aceştia plecaseră deja până la sosirea echipajului de poliţie.

Potrivit IPJ Hunedoara, se vor efectua cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, în cazul sesizării depuse de stareță, respectiv cercetări sub aspectul comiterii de infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în urma sesizării făcute de spital.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here