sâmbătă, iunie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieVIDEO Scandal la o mănăstire. Doi bărbați au fost bătuți de enoriași...

VIDEO Scandal la o mănăstire. Doi bărbați au fost bătuți de enoriași pentru că au filmat slujba

-

A fost scandal la mănăstirea de maici Jieț din județul Hunedoara. Doi bărbați au fost agresați de enoriași după ce au surprins o slujbă care se desfășura în interiorul bisericii, ceea ce este interzis pe perioada stării de alertă.

Poliţia oraşului Petrila a fost sesizată de stareţa unei mănăstiri din Valea Jiului că, în timpul slujbei religioase, doi bărbaţi din municipiul Petroşani, în vârstă de 36 şi 47 de ani, s-au certat cu călugăritele mănăstirii.

Reprezentanta mănăstirii a precizat că enoriaşii au încercat să îi calmeze pe cei doi şi le-au cerut să facă linişte şi să părăsească incinta, dar aceştia au adresat injurii şi ameninţări personalului mănăstirii, fapt ce i-a determinat pe enoriaşi să îi scoată cu forţa din incinta mănăstiri.

Potrivit Digi 24, Spitalul de Urgență din Petroşani au sesizat polițiștii că doi bărbați au fost victimele unei agresiuni. Cei doi au povestit că au fost bătuți de enoriașii de la slujbă.

Enoriaşii care au participat la slujbă nu au putut fi identificaţi, pentru că aceştia plecaseră deja până la sosirea echipajului de poliţie.

Potrivit IPJ Hunedoara, se vor efectua cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, în cazul sesizării depuse de stareță, respectiv cercetări sub aspectul comiterii de infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în urma sesizării făcute de spital.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...