VIDEO Petrecere privată în aer liber cu 60 de persoane, oprită de polițiști

O petrecere în aer liber organizată pe malul râului Siret a fost oprită de polițiștii gălățeni. 60 de persoane se distrau fără respectarea regulilor de distanțare fizică, impuse pe perioada stării de alertă. Polițiștii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile transmise în direct pe Facebook. Organizatorul a fost amendat cu 3.000 de lei.

Din imaginile apărute pe rețelele de socializare se observă cum tinerii care participă la petrecere dansează, nu poartă măști și nu respectă regulile de distanțare fizică. Mai multe imagini de la evenimentul respectiv au fost postate pe Facebook, iar polițiștii s-au autosesizat. Participanții au fost trimiși acasă, iar organizatorul amendat.

„Având în vedere imaginile apărute în această dimineață, pe un site de socializare, imagini din care rezultă nerespectarea legislației în vigoare cu privire la organizarea unui eveniment privat în aer liber, polițiștii Secției 3 Poliție Galați au identificat zona în care se desfășura evenimentul și, deplasandu-se la fața locului, au constatat urmatoarele: pe malul râului Siret, în zona cunoscută sub denumirea de „satul pescăresc” , pe un teren proprietate privată, se afla în desfășurare o petrecere privată, la care participau peste 60 de persoane, nefiind respectate regulile de distanțare fizică. A fost identificat organizatorul petrecerii, un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Galați, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfășurarea unui eveniment privat în aer liber”, a anunțat IPJ Galați.

Toate persoanele aflate la fața locului s-au conformat recomandărilor polițiștilor, părăsind zona, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.