luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieVIDEO ÎPS Teodosie a încălcat legea și a împărtășit copiii cu aceeași...

VIDEO ÎPS Teodosie a încălcat legea și a împărtășit copiii cu aceeași linguriță

-

Imagini scandaloase la Constanța. Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a fost surprins în timp ce împărtășea la slujbă mai mulți copii cu aceeași linguriță și nu purta mască.

În imagini se poate vedea cum mai mulți copii sunt împărtășiți de către ÎPS Teodosie. Potrivit publicaţiei Constanţa de Azi, la ceremonial au participat mai mulţi preoţi, iar niciunul nu a purtat mască de protecţie, încălcându-se astfel regulile stabilite de Guvern.

Reprezentanții Arhiepiscopului Tomisului au refuzat să comenteze incidentul de astăzi.

Pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului este publicat, însă, un mesaj cu privire folosirea linguriței comune, la împărtășirea euharistică.

„Pentru Biserica Ortodoxă Universală, nu există obiecte sacre (sfinţite) de unică folosinţă, ci de folosinţă perpetuă (Potir, disc, steluţă şi linguriţă), obiecte care se curăţă înainte de folosire şi după folosirea acestora. În practica Bisericii Ortodoxe Universale, folosirea linguriței comune, la împărtășirea euharistică, nu a fost în trecut şi nici în ultimele două luni de pandemie sursă de contaminare pentru vreun credincios ortodox.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...