Un consilier PSD a spus despre Clotilde Armand că „în Franța era violată zile în șir”

PSD

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a făcut public un comentariu făcut de consilier județean PSD cu privire la agresiunea reclamată de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. Acesta a spus că „în Franța era răpită și violată zile în șir”.

„Consilierul județean PSD Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, ”aplaudând” indirect modul în care aceasta a fost agresată în București. ”În Franța era răpită și violată zile în șir”. Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care și-a dat arama pe față, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic”, a scris, pe Facebook, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Președintele Consiliului Județean îi solicită conducerii filialei PSD să-l sancționeze pe consilier.

„În condițiile în care Ioan Micu este consilier județean, gestul său afectează și imaginea instituției, motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea (care o mai fi că nu se știe prea bine), sancționarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovadă. Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieșiri necontrolate. Respectul și decența trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare”, a spus Toma.

Ulterior, consilierul județean a anunțat că regretă cele afirmate. Între timp, conducerea PSD Vrancea a anunțat că va propune excluderea consilierului județean.

„Organizația PSD Vrancea se dezice total de comentariul făcut în nume personal de consilierul județean Ioan Micu pe contul de Facebook al unui membru USR. PSD Vrancea nu acceptă sub nici o formă și în niciun mediu o astfel de atitudine, fie ea publică sau privată. Drept urmare, voi solicita excluderea dl. Ioan Micu din organizația județeană a PSD Vrancea”, a anunțat președintele interimar al PSD Vrancea, Nicușor Halici.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.