Șoferii STB nu mai au voie cu șlapi, pantaloni scurți și maiou. Cine nu are uniformă nu intră pe traseu, anunță compania

sursa: STB

Șoferii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) vor purta începând cu 1 iulie, în mod obligatoriu uniformă. Aceasta este formată din pantalon şi cămaşă cu mânecă lungă sau mânecă scurtă, iar opţional cravată sau eşarfă, a anunțat compania.

“În prezent, toate eforturile noastre sunt îndreptate spre transformarea fostei regii într-o companie eficientă și mai apropiată de public și dorim mai ales schimbarea mentalității pe un trend nou, proactiv, al unora dintre angajați care au rămas tributari vechilor obiceiuri. Am luat această decizie ca urmare a multor reclamații, anumiți conducători și manipulanți de vehicule nu erau îmbrăcați adecvat, veneau cu șlapi, pantaloni scurți, maiou. Începând cu 1 iulie, cine nu are uniformă nu intră pe traseu. Dar foarte mulți șoferi sunt mândri de această investiție și poartă uniforma încă de când au primit-o”, spune directorul STB SA, Alexandru Hazem Kansou.

STB SA a comandat 14.700 de costume (din care 14.400 pentru bărbați și 300 pentru femei), 19.200 de cămăși bărbătești (cu mânecă scurtă și cu mânecă lungă), 400 de cămăși de damă (cu mânecă scurtă și cu mânecă lungă) și 4.900 de cravate și eșarfe, printr-o investiție în valoare totală de circa 3 milioane lei.

„După reorganizarea, din regie autonomă, în societate comercială, STB SA se află în plin proces de transformare, calitatea serviciilor oferite, precum şi propunerile şi sugestiile primite de la călători devenind prioritatea noii conduceri a societăţii. Purtarea uniformei face parte dintr-un program mai amplu al Primăriei Capitalei și al noii conduceri a STB SA, prin care dovedesc ataşamentul faţă de bucureșteni și vizează creşterea calităţii serviciilor oferite în domeniul transportului public”, se mai precizează în comunicatul de presă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.