joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieRaed Arafat: Cum arată noul val al pandemiei

Raed Arafat: Cum arată noul val al pandemiei

-

Raed Arafat a descris un nou val al pandemiei în România. Șeful DSU spune că dezavantajul este că „începem la terapie intensivă cu un număr de peste 900 și ceva de bolnavi. Comparativ cu valul trecut când erau mai puțini pacienți în terapie intensivă, vreo 500″.

„Suntem într-o creștere a numărului de cazuri. Nu are nimeni cum să nu recunoască această creștere. Iar clar că suntem într-un nou val în acest moment. Dezavantajul este că începem la terapie intensivă cu un număr de peste 900 și ceva de bolnavi. Comparativ cu valul trecut când erau mai puțini pacienți în terapie intensivă, vreo 500. Pe acolo eram când a început să crească atunci”, a spus Raed Arafat, potrivit digi24.ro.

Potrivit acestuia, acest obligă la creșterea capacității de terapie intensivă, lucru pe care premierul l-a solicitat.

„Trebuie să găsim soluții pentru creștere capacității de terapie intensivă”

„Trebuie să găsim soluții pentru creștere capacității de terapie intensivă. În București am început să lucrăm la instalarea a două unități mobile suplimentare de terapie intensivă care să vină cu o creștere măcar de 16, 20 de locuri în următoarea perioadă la „Victor Babeș” și la „Sfântul Ioan”.

Am început din nou să analizăm detașările și să detașăm personal. Pentru că dacă noi creștem numărul de paturi de terapie intensivă, obligatoriu trebuie să muți categorii de personal. Cum sunt rezidenți de terapie intensivă, medici specializați. Să-i mutăm de la spitale mai puțin afectate, unde este un număr mai mare de personal, către spitalele unde vrem să creștem numărul paturilor”. a declarat Arafat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...