Primarul Ciucu, în conflict cu Termoenergetica: „Sectorul 6 nu este sat fără câini. Gata, s-a terminat cu bătaia de joc”

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, este nemulțumit de felul în care angajații Termoenergetica au finalizat o lucrare de pe domeniul public. „Sectorul 6 nu este sat fără câini, gata, s-a terminat cu bătaia de joc”, spune Ciucu.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, este nemulțumit de faptul că angajații Termoenergetica nu au refăcut corespunzător bordurile și spațiul verde. Acesta a anunțat că va notifica societatea și că va aștepta câteva zile pentru remedierea situației.

„Dragă Termoenergetica SA, fostă RADET. Asta nu este punere în situația anterioară (așa cum cere legea), asta este bătaie de joc! Asta este cârpeală. Așa ați închis voi o lucrare de „avarii” care a durat 6 luni (sic!). Luni vă va notifica Primăria Sectorului 6 și vă va da termen ca până vineri să aduceți strada 1 Mai în situația anterioară. Altfel, vă va căuta Poliția locală și veți primi amendă. Iar când spun situația anterioară nu ma refer doar la borduri noi (nu mizeriile refolosite de voi), mă refer inclusiv la gazon. Sectorul 6 nu este sat fără câini, gata, s-a terminat cu bătaia de joc.Să vă fie rușine!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.