Primărie închisă, din cauza COVID-19. O angajată a fost confirmată pozitiv

FOTO: geralt/Pixabay.com
FOTO: geralt/Pixabay.com

O primărie din județul Galați a fost închisă, după ce o angajată a fost infectată cu virusul COVID-19. Direcția de Sănătate Publică a început o anchetă epidemilogică iar toți angajații vor fi testați. Primăria va rămâne închisă cel puțin 48 de ore, până se vor face procedurile de dezinfecție.

În cursul zilei de luni, 4 mai, angajata respectivă a început să se simtă rău, având simptomele specifice virusului. Femeia a fost transportată la spital, iar confirmarea a venit de la reprezentanții Direcției de Sănătate Publică. Sediul Primăriei Barcea a fost închis pentru realizarea dezinfecției, iar angajații sunt testați.

„Primăria este închisă pentru dezinfecție 48 de ore. Mâine vine firma de dezinfecție, am sunat azi și mi-au spus că sunt ocupați. Este vorba despre un angajat de 42 de ani, nu știm de unde a luat virusul, acum se face anchetă epidemilogiocă. Avem 22 angajați, vor fi cu toții testați, deja unele persoane au fost testate. Colega de birou  a persoanei infectate cu COVID-19 a fost testată negativ. Primăria este închisă pentru dezinfecție 48 de ore”, a anunțat primarul  comunei Barcea, Constantin Zamfir.

Primăria comunei Barcea este prima din județ închisă din cauza virusului COVID-19. Până la această dată, în județul Galați sunt 422 de cazuri de infectare cu COVID-19.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.