sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categoriePreşedintele Iohannis a transmis condoleanţe familiilor victimelor afectate de explozia din Beirut

Preşedintele Iohannis a transmis condoleanţe familiilor victimelor afectate de explozia din Beirut

-

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe marți seară, pe Twitter, în care își exprimă solidaritatea cu poporul libanez, după explozia devastatoare din Beirut. 78 de persoane au murit în explozie și peste 4.000 au fost rănite, arată ultimul bilanț al autorităților din Liban.

„Condoleanțele mele profunde familiilor victimelor teribilei explozii din Beirut. Suntem alături de Liban și de poporul libenez în aceste momente grele”, a scris Klaus Iohannis pe Twitter.

 

De asemenea, Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis condoleanţe victimelor exploziilor de marţi din capitala Libanului şi afirmă că „România este alături de oamenii din Beirut în aceste momente dificile”.

„Sincere condoleanţe pentru victimele exploziilor din Beirut, Liban şi însănătoşire grabnică răniţilor. România este alături de oamenii din Beirut în aceste momente dificile”, a scris ministrul român, pe contul său de Twitter.

Bilanțul tragediei din Beirut: 78 de persoane au murit în explozie și peste 4.000 au fost rănite VIDEO

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...