miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieOficial: Șase focare active de COVID-19 în județul Galați

Oficial: Șase focare active de COVID-19 în județul Galați

-

Direcția de Sănătate Publică Galați a anunțat că în județ sunt șase focare de COVID-19. Este vorba de Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul de Copii și patru agenți economici. Printre persoanele infectate se află personal medical, muncitori, agenți de vânzări sau funcționari publici, au anunțat autoritățile.

Potrivit unei anchete epidemiologice realizate de Direcția de Sănătate Publică Galați, la nivelul județului Galați, în luna iulie s-au efectuat 8.610 teste. Rata de pozitivare a fost de 14,07 %, rezultând un număr de 1212 persoane infectate cu noul Coronavirus. Dintre acestea, 29 de persoane au decedat, dând o rată a deceselor de 2,39%.  Procentul de persoane infectate este de 0,97 la mia de locuitori în județul Galați și de 1,31 la mia de locuitori în municipiul Galați, conform cifrelor ultimelor 14 zile (20.07-03.08.2020).

„Focarele existente în Galați se află la Spitalul Clinic Județean de Urgență, la Spitalul de Urgență pentru Copii și la încă 4 agenți economici. La 3 agenți economici au fost stinse focarele, celelalte rămânând încă active.Printre persoanele infectate se află personal medical, muncitori, agenți de vânzări sau funcționari publici”, a anunțat Direcția de Sănătate Publică Galați.

În județul Galați s-au înregistrat 2.243 de persoane infectate cu COVID-19, de la începutul pandemiei și până în prezent. Dintre acestea, 1197 s-au vindecat și 120 au decedat. În spitalele din județ sunt internate 287 de persoane, dintre care 7 în sectia de ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

VIDEO/Unitatea mobilă de ATI s-a blocat în momentul sosirii Ministrului Sănătății la Galați

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...