O bătrână de 80 de ani, cel mai vârstnic urmărit general din România

sursa: Politia Romana

Elena Barbu Busuioc, în vârstă de 80 de ani, din București este cel mai vârstnic urmărit general din România. Femeia a comis mai multe furturi din magazine și are mai multe eliberări condiționate pe care le-a încălcat. În 2018 a fost condamnată definitiv pentru doi ani, însă polițiștii nu au mai găsit-o.


Elena Barbu Busuioc este domiciliată în municipiul Bucureşti, sectorul 2, şi are la activ condamnări pentru furturi, emise de mai multe instanţe din ţară, potrivit Libertatea. Mai mult, bătrâna este trecută pe lista de infractori voiajori.

Aceasta s-a mutat la începutul anului 2018 în Suceava, unde a comis mai multe furturi din magazine. Aproape de fiecare dată a fost prinsă, însă nu a renunțat la vechile obiceiuri. 

„Judecătoria Suceava a dispus ulterior condamnarea inculpatei Barbu Elena Busuioc la pedeapsa de 1 an și 5 luni de închisoare, pentru săvârșirea, în stare de recidivă postcondamnatorie, pentru cele 9 fapte de furt calificat. Femeia beneficiase anterior de o eliberare condiționată, astfel că la pedeapsa de 1 an și 5 luni s-a mai adăugat un rest de pedeapsă de 155 de zile”, transmite Poliția Română.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.