sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăAgenda zileiUPDATE Rareş Mănescu a îngropat în datorii filiala din Sectorul 6 a...

UPDATE Rareş Mănescu a îngropat în datorii filiala din Sectorul 6 a PNL. Poziția lui Răzvan Mironescu

-

Edilul Sectorului 6 al Capitalei, Rareș Mănescu, a lăsat partidul cu datorii uriașe la filiala Sectorului 6, potrivit unor surse liberale. Potrivit acelorași surse, liberalii de la centru vor să îl „decapiteze” pe edil, pe motiv că ar fi tras partidul în jos, iar finanțare a uitat să mai aducă.

Mai mult, candidatul liberal pentru funcția de edil al Sectorului 6 al Capitalei, Răzvan Mironescu, finul lui Rareș Mănescu, și-ar fi șters sigla PNL de pe corturile de campanie montate în sector, în perioada în care candidatul la Primăria Capitalei era desemnat Marian Munteanu.

Mironescu neagă

Într-un comunicat trimis redacției, deputatul Răzvan Mironescu neagă afirmațiile de mai sus. „În primul rând nu sunt finul lui Rareș Manescu, si nu am nici o alta relatie de rudenie cu el. Am alt naș, așa că puteți sta liniștit. Cât despre îndepărtarea siglei PNL de pe corturi în perioada în care Marian Munteanu a fost candidat este o aberație fără margini. Nici dacă voiam, nu puteam face asta. Ce trebuia să fac? Să decupez corturile sau cum. În plus, eu nu m-am dezis niciodată de PNL, nu sunt trasesit ca alți politicieni și expun cu mândrie sigla partidului în care am crezut înca de dinainte să întru în politică”, ne-a transmis Răzvan Mironescu.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...