Jandarmii gălățeni, loviți cu ouă, pietre și petarde de protestatari. Amenzi de 72.000 de lei

Incidente la protestul de luni seara, de la Galați. Șase jandarmi au fost loviți cu ouă, pietre, sticle și petarde de protestatari. 2.000 de oameni au ieșit pe străzi, nemulțumiți de restricțiile impuse de guvernanți.

„La protestul de luni seară, Jandarmeria Galați a aplicat  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 72.000 lei, pentru participarea persoanelor fizice la mitinguri, demonstrații interzise și circulația persoanelor, pietonală sau cu vehicule în intervalele orare în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă, nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor individuale de protecție epidemiologică, proferarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea fără drept a liniștii locuitorilor”, anunță Jandarmeria Galați.

Totodată,  persoane au fost extrase din mulțime și conduse la autospecialele jandarmeriei unde au fost identificate și sancționate pentru amenințări și incitare la acte de violență.

Șase jandarmi au fost loviți cu ouă, pietre, sticle și petarde în tibie și în umăr. Nu avem jandarmi internați sau care să necesite îngrijiri medicale. În acest moment nu sunt persoane reținute.

Măsurile de ordine publică au fost asigurate de Jandarmeria și Poliția Galați, cu sprijinul efectivelor Grupării Mobile de Jandarmi Bacău și ale Poliției Locale Galați.

VIDEO 2.000 de oameni în stradă, la Galați. Protestatarii au aruncat cu petarde și pietre în jandarmi

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here