sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieIohannis avertizează că Rusia va continua să fie cel mai mare risc...

Iohannis avertizează că Rusia va continua să fie cel mai mare risc de securitate pentru Europa

-

Preşedintele Klaus Iohannis susține că Rusia va continua să reprezinte cel mai mare risc pentru securitatea europeană.

„Rusia va continua să reprezinte cel mai mare risc de securitate pentru statele noastre şi pentru securitatea europeană. Trebuie să fim pregătiţi să acţionăm în consecinţă! Noi, Aliaţii NATO de pe Flancul estic, ne aflăm în prima linie de contracarare a efectelor negative ale acestui război devastator”, a declarat Iohannis, la Summitul Formatului Bucuresti 9 (B9) de la Riga.

Șeful statului a mai afirmat că statele de pe Flancul estic care fac parte din acest format trebuie să fie pregătite, pe măsură ce „evoluţii regionale dramatice continuă să solicite, tot mai mult, atenţie şi coordonare depline”

„Trebuie să rămânem concentraţi pe îmbunătăţirea securităţii pe Flancul estic al NATO, mai ales în regiunea Mării Negre. Astfel, vom întări securitatea regională şi euroatlantică şi a tuturor celor 32 de aliaţi”, a precizat Klaus Iohannis.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...