Grijuliu. Ministrul Cuc a vrut să știe câți parlamentari „zboară” la București în ziua moțiunii de cenzură

Răzvan Cuc
Răzvan Cuc

După ce Mădălina Mezei, fostul director general al TAROM , l-a acuzat pe ministul Transporturilor Răzvan Cuc că i-a cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură, Cuc a venit cu explicații.

Ministrul demis al Transporturilor a recunoscut că s-a întâlnit cu Mezei în seara de dinaintea moțiunii și că a întrebat-o „câți parlamentari zboară la București”, ca să se asigure că totul e în regulă.

„M-am întâlnit cu doamna Mezei, dar nu i-am cerut astfel de lucru. E un joc al unui grup de interese. M-am întâlnit cu doamna Mezei, miercuri seară, într-adevăr. Nu i-am cerut să țină un avion la sol. Ce să fac să mă duc la mecanici, să scot o piuliță. Am intrebat-o pedoamnaMezei ce parlamentari zboară, ca să mă asigur că totul e ok”, a spus Cuc într-o conferință de presă.

Ministrul Cuc a a mai spus că Mezei se încurcă în minciuni, în condiţiile în care prima dată aceasta a vorbit de anulări de curse apoi de reţineri la sol.

„Doamna se încurcă în propriile minciuni. Am văzut că a zis prima dată de anulări de curse, apoi de reţinere la sol, că e vorba de patru sau de cinci aeronave. Doamna Mezei uită că cei din familia ei au dorit pentru ei sau pentru grupurile lor de interese numai funcţii de conducere? Chiar soţul dânsei a fost pus în funcţia de director general adjunct al TAROM, cu sprijinul celor de la PNL, şi după şase luni a fost dat afară, presupun că tot pentru incompetenţă”, a subliniat Cuc.

Referitor la DNA, ministrul interimar a subliniat că nu are nimic de ascuns şi aşteaptă să fie chemat: „Voi da declaraţii, voi prezenta şi eu acte, voi cere şi eu lămuriri pentru că văd că mai nou toată lumea se duce la DNA. Foarte bine, dar du-te la DNA când ai dreptate nu când aduci pe piaţă nişte lucruri false”.

Acesta a menţionat, totodată, că a primit mesaje de la piloţi care l-au felicitat pentru decizia luată, respectiv pentru demiterea acesteia de la conducerea TAROM, arătând, de asemenea, că Mădălina Mezei ar fi trebuit să protejeze TAROM nu familia şi prietenii pe care îi are în companie:

„Am primit mesaje de la foarte mulţi piloţi care m-au felicitat pentru decizia luată. Dânsa trebuia să facă nişte lucruri nu să îşi protejeze familia şi prietenii pe care îi are la TAROM, trebuia să protejeze compania TAROM”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.